Jak správně vyčistit troubu?

Jeden z kuchyňských spotřebičů, ve kterém se koncetruje velké množství nečistot, je jednoznačně trouba. Pokud její pravidelnou údržbu zanedbáváme, může být její vyčištění velice náročné. Několikanásobně připečené zbytky potravin či mastnota mohou vytvořit velké množství povrchových nečistot, se kterými si při čištění jen těžko poradíme.

O to víc je potom náročné čistit povrchy v potravinářských provozech, kde je frekvence znečištění podstatně vyšší. Zbavit se tak tuků, olejů či zuhelnatěných zbytků z kuchyňského vybavení může být oříšek.

Taková situace vyžaduje jednoznačně rychlé řešení, které vám pomůže rychle se zbavit všech těchto typů nečistot, a to ideálně bez větší námahy.

Proto je ideální použít prostředek typu Suma Extend D3, který působí velice rychle a efektivně na všechny typy mastných povrchů. Jeho aplikace navíc díky pěnovému rozprašovači velice snadná.

 14526646142_c1e5389d33_w

 

Jak tedy tento produkt správně použít?


Prostředek Suma Extend D3 používáme neředěný a nanášíme jej pomocí pěnového rozprašovače přímo na troubu. V první řadě se ujistíme, že je trouba vypnutá delší dobu. Její teplota by totiž neměla být vyšší než 70°C. Poté pomocí pěnového rozprašovače nastříkáme produkt po celém povrchu trouby, oblážště se soustředíme na nejvíce postižená místa. Vždy záleží na tom, jak moc znečištěný povrch je, v závislosti na tom necháme také prostředek působit. Zpravidla by měl prostředek působit alespoň 10 minut. Při velkém znečištění je ideální dobu prodloužit alespoň na půl hodiny. Jakmile čas uplyne, vezmeme drátěnku a odstraníme veškeré uvolněné nečistoty. Na závěr vše důkladně opláchneme čistou vodou a necháme oschnout.

Tím je proces ukončen a vám už nic nebude bránit v tom se znovu pustit do vaření.

 

 

Zpět do obchodu